Gesprek met mijn baas

Afgelopen week heb ik weer een gesprek gehad met mijn baas. Omdat ik heel veel hoofdpijn heb als ik aan het werk ben merkte ik dat ik weer heel depressief werd. Dus het werd tijd om er iets mee te doen.
Ik denk dat de hoofdpijnen toch komen van de vele prikkels en spanningen om het werk in verband met corona. Ik merk ook aan de mensen dat ze anders zijn. De ene is bang, de ander maakt er grapjes over en vind het overdreven. Dit verward mij. Ik ben ook constant gespannen dus mijn hoofdpijnen zullen zeker spanningshoofdpijnen zijn.

Ik had mijn baas erover geappt en hij wilde mij de dag daarna direct spreken. Mijn moeder wilde niet mee dus dit gesprek heb ik weer alleen gedaan. En hoe aardig ik mijn baas ook vind, zo´n gesprek blijft spannend. Maar ik heb inmiddels vertrouwen in hem dus ik wist dat dit goed zou komen.
Van tevoren had ik, idee van mijn moeder, alles op papier gezet wat ik wilde zeggen. Dit gaf mij dus houvast. Uiteindelijk heb ik niet op dit blaadje gekeken tijdens het gesprek. Wel heb ik het blaadje aan het einde van het gesprek aan mijn baas gegeven zodat hij het nog eens door kon lezen.

Doordat ik me zo ellendig voel heb ik gevraagd of ik gedeeltelijk de ziektewet in kon.
Ik weet en snap de regels rondom het doelgroepregister nog steeds niet. Wel weet ik dat ik er in zit en dat dus voordelen heeft.
We hebben na een aantal jaar eindelijk de goede tip gekregen van iemand die zei dat ik wel in het doelgroepregister kon komen en dat was dus ook zo achteraf.
In 1 gesprek met een arts van het UWV was het al geregeld, hij wist gelijk dat ik ´slecht´ genoeg was om in het doelgroepregister te komen. Dat was een opluchting, aangezien er een aantal jaar gezegd werd dat ik er niet in zou komen omdat ik te ´goed´ was.
Uiteindelijk heb ik er tot nu toe weinig aan gehad. Mijn baan bij de Albert Heijn heb ik buiten het doelgroepregister en zonder hulp van een jobcoach geregeld.
Wel ben ik nu blij dat ik in het doelgroepregister sta zodat ik nu zonder schuldgevoel minder kan gaan werken omdat mijn baas hier nu niet onder lijd.

Ik heb met mijn baas kunnen regelen dat ik de komende twee weken halve dagen ga werken. Over twee weken heb ik weer opnieuw een gesprek en dan kijken we verder hoe het met mij gaat.
Ik ben blij dat mijn baas zo begripvol is en gelijk met me meedenkt nu het niet zo goed met mij gaat. Ik besef dat ik enorm bof met mijn werk.
Ook mijn collega´s zijn ontzettend lief en die weten hoe ik me voel. Dat steunt mij enorm.

2 gedachten over “Gesprek met mijn baas”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Mijn website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Akkoord" hieronder op de pagina (komt weer te voorschijn zodra je op 'Sluiten' klikt) dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten