Een eigen woonplek

Het is de laatste tijd wat stil geweest rondom mij. Dit heeft te maken met dat ik het heb uitgemaakt met mijn vriend en terug thuis moest gaan wonen waardoor ik erg ongelukkig was.
Na 2 maanden heb ik eindelijk een plekje voor mezelf gevonden in Geldrop!

Op 1 oktober was het dus zover dat ik met mijn spullen kon gaan verhuizen. Gelukkig hoefde er niet veel gedaan te worden in het appartementje, zodat ik er dezelfde dag al in kon.
Ook het tekenen van het huurcontract was spannend, mijn eerste echte woonplek! Het nadeel van deze plek is dat het een flexwoning is. Dat betekent dat ik er na 2 jaar sowieso weer uit moet.

Uiteraard is het erg spannend om alleen te wonen maar gelukkig wonen er veel jongeren in het appartementencomplex. Ik hoop snel wat mensen te ontmoeten daar, maar met mijn autisme zal dat niet zo eenvoudig voor mij zijn. Het liefst zit ik gewoon thuis met de contacten via social media. Op dit moment vind ik dat ook genoeg maar ik besef wel dat ik ook echte vrienden moet gaan maken.

Doordat ik op mezelf woon nu betekent het dus ook dat ik dringend opzoek moet naar werk omdat ik er anders binnen 2 maanden weer uit moet. Weer een spannende stap in mijn leven.

Er staan veel leuke dingen in het vooruitzicht en ik ben ook zeker van plan om weer meer te gaan bloggen. Op naar een betere toekomst!

4 gedachten over “Een eigen woonplek”

  1. Lieverd, je mag zeker trots zijn op jezelf want je doet het toch maar weer!
    Kei leuk plekje voor jou om te beginnen.
    Enne…leuk werk met fijne collega’s komt er voor jou ook vast aan binnenkort.
    Dikke kus….xxx

  2. Beschouw iedere stap vooruit en ontwikkeling van jezelf als een overwinning. Ik heb de indruk dat je het goed doet als ik je verhalen lees. Natuurlijk val je wel eens maar sta je weer op, net als anderen. Het maakt je sterker. Ga zo door.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Mijn website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Akkoord" hieronder op de pagina (komt weer te voorschijn zodra je op 'Sluiten' klikt) dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten