Een dagje dierentuin

Zaterdag 16 februari 2019 ging ik een dagje naar de dierentuin met mijn vriend, zijn neefje en zijn nichtje.
Zo’n dag als deze geeft mij enorm veel stress, dit komt voornamelijk door de hoeveelheid mensen die er rondlopen in een dierentuin.
Toch weerhoud mijn autisme mij er niet van om toch leuke dingen te doen!

Veel mensen vermijden plekken waar veel mensen komen, het liefst doe ik dit ook. Maar omdat ik enorm van dieren hou heb ik me er toch overheen gezet. Het was fijn dat het neefje en nichtje van mijn vriend mee gingen, dat geeft toch een soort afleiding. Zij zorgden er voor dat ik veel met hun bezig was en minder met de mensen om mij heen.
Normaal gesproken ben ik continue om me heen aan het kijken of mensen naar mij kijken, als ik dan mensen zie kijken denk ik gelijk dat er iets mis is met mij. Natuurlijk was dit ook zaterdag het geval, maar omdat ik veel met de kinderen bezig was gaf dit ook een enorme verlichting. Zolang ik met hun bezig was en aan het opletten was had ik niet de tijd om telkens om me heen te kijken.

Ondanks de stress die het me geeft om ergens heen te gaan, en de hoofdpijn die ik achteraf heb na zo’n dag vol met prikkels heb ik het enorm leuk gehad!
Ik ben super blij dat ik ben gegaan en had het zeker niet willen missen!

3 gedachten over “Een dagje dierentuin”

  1. Knap dat je gegaan bent! Ik weet hoeveel moeite jou dit gekost heeft.
    Je bent een echte doorzetter!!
    Trots op je..xx
    Mama

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen

Mijn website maakt gebruik van cookies. Met cookies wordt de website persoonlijker en gebruikersvriendelijker. Lees meer over cookies.

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies' om je de beste surfervaring te geven. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Akkoord" hieronder op de pagina (komt weer te voorschijn zodra je op 'Sluiten' klikt) dan ben je akkoord met deze instellingen.

Sluiten